man lär sig varje dag något nytt

Idag som exempel fick jag reda på att banan är ett bär! Det kan man inte tro va?! Idag var jag iallafall i skolan som på en vanlig torsdag, efter skolan gick jag amanda och lisa på stan ett tag. Jag köpte en jättemysig tjocktröja som det står california på från cubus för 149 kr den var på rea(Y) innan kostade den 249 kr. Jag köpte också en supersnygg plånbok ganska stor och svart. Vid fyra tiden åkte vi hem till amanda och åt mat och vid sju åkte vi tillbaka till stan för att ha dansrepetion skoj..jag kommer få blackout på lördag:S Sen åkte jag hem och lyssnade på våran låt till dansen hela bussresan hem. När jag kom kom jag på att jag behövde matsäck till imorgon för vi ska ha idrottsdag så jag tog en promenad med melissa horn i ipoden och kvällssolen som värmde jag köpte med mig en god kyckling och bacon sallad och fräscha ramlösa!:D Nu sitter jag framför engelskan och skriver!(Y)

övernattning....outside:s

haha..jag och matilda höll på att övernatta ute igår!? Vi hade gått till en park för att plugga i kvällssolen. Men sen råkade vi ligga kvar lite extra till typ kl 12.00 och jag somnade sen ringde pappa och väckte oss o bah "vart är ni nånstans" vi bah "ehh utee" haha Jag fick värsta rycket på morgonen för mamma bah "klockan är kvart i" jag trodde hon menade kvart i åtta men hon menade kvart i sju, o jag brukar ta bussen fem i åtta! Så jag bah hoppa upp ur sängen slängde på mig kläder och packade till dansen och sminkade mig och gick på toaletten på en minut. och sen kom jag på att jag har sovmorgon, så nu sitter jag här i l-u-g-n o ro!och ska snaaart äta frukost!:D ha en bra dag pöss! (sorry för inga bilder men alla symboler som är där uppe när man skriver ett inlägg är helt bort:O så det är helt omöjligt för mig att lägga upp en bild)

I´m gonna stay in......

SHOOL,beacuse jag behöver göra färdigt SO frågorna! Lite irriterande menmen... Idag fick vi glass dock piggelin men alltid nånting(Y) vår magister(eftersom att amanda ska vara sååååå exakt) niklas fyllde år så han bjöd ofkåååårs. .Hej vi e flum nu hej då.

Mobilblogga:p

Shobadobadej, hej! Jag är på s-h-o-p-p-i-n-g humör! Men nu är jag trött soo sleep sweet dreams!:D

so happy!

Nu har mina sötaste tvillingkusiner kommit till världen! Dem är jättesöta det är en pojke och en flicka urgulliga! Igår blev jag firad hos min farmor vi grillade och åt god mat och så fick jag jättefina presenter! Jag är fortfarande hemma hos farmor men jag ska åka hem idag för imorgon äre skoola. Jag har inte så mycket mer att skriva förutom att jag hoppas att vårat internet at home inte är cp längre. För annars kan jag inte blogga förutom lite mobilbloggar om jag snor syrrans mobil:P

Ännu en mobilblogg

Vårat internet är fortfarande helt cp! Så jag måste fortfarande mobilblogga. Idag var jag iallafall på stan med ALJ och jag klippte jag mig. Det blev väl bra men jag vill ju ha lååångt inte kort:( idag var ännu en varm och solig dag! Love it!

Mobilblogg

Hejsan bloggen, nu sitter jag med syrrans iPhone för vårar internet har blivit jättesegt. Så man kan typ inte gå in på nånting nu?! Det kommer bli lite dåligt uppdaterat på grund av det:( alldeles strax börjar DHW Yeah!:D imorgon blir det klippning för mig, men jag måste gå ensam för alla jobbar:( så om någon har lust att följa med imorgon skriv en kommentar!

new stuffs

Förlåt för noll uppdatering idag. Jag har inte haft tid på morgonen satt jag och pluggade hela tiden, sen åkte jag och mamma ner på stan för att träffa mormor och Lena vi tog en fika på katedralcafét sen kom Matilda också och gjorde oss sällskap. Det var jättesoligt idag med det verkar som att vädret är här för att stanna!(Y) Sen åkte vi hem och åt mat och direkt efter det skyndade vi oss iväg till gränby centrum för jag behövde köpa lite grejer till dansuppvisningen. Jag fick med mig hem en ljusblå tröja, svarta leggings och en mascara!
Mascara 89kr(rea)
t-shirt 49,50kr leggings 99kr

sommarkänsla

Idag har det varit så sjukt varmt! Som sagt har jag ju varit hos mormor och morfar hela dan, det blev lite ensamt så då var jag med Amanda vi hade jättekul vi var ute hela tiden. Rullade oss i gräs, hjulade i gräs, dansade i gräs haha vi gjorde allt i gräset! Nu har jag kommit hem och ska nu äta hemlagad pizza!:D
Ni får lite bilder från igår iallafall, bilder från underbaraste fredagen!
ÄLSKAR er tjejer!♥

fin, fina bilder kommer♥

Hej svejs, jag sitter fortfarande hemma hos mormor och morfar fast nu i min ensamhet haha Men jag har roat mig med att städa hela deras hus(Y) undrar om de blir glada? det blir dem nog! Jag har också sysselsatt mig med att ta superfina naturbilder med min mosters superbraiga systemkamera!Den är jättebra och det blev superfina bilder!
Jag har försökt att föra över dem till datan men det finns typ tusen kablar här och jag har ingen aning om vilken jag ska ha haha Men ni ska få alla fiiina bilder när min moster kommer hit så kan hon hjälpa mig.

Ni får njuta av denna fina bild istället!

roliga nyheter!

Hej hej, har uppdaterat jättedåligt nu. Men det är bara för att igår var jag med bästaste tjejerna hela dagen, jag skriver mer om det i nästa inlägg och då ska ni få en massa bilder också! Men på kvällen åkte jag till mormor och morfar för ingen skulle vara hemma. Jag kunde inte gå in på datan då för mamma och lena (min moster) satt uppe ända till kl4 och arbetade med datorn-,- Men igår fick jag iallafall lite roliga nyheter! Jag ska få två söta tvillingsysslingar i november/decemeber! Jätteroligt! + att min kusiner som också är tvillingar kan födas precis nu! Längtar så!

desperat?!

God natt!
Jag har seriöst suttit i en timme och försökt kolla på bella och tyra show när kissie är gäst ikväll. Men det är typ överbelastat av tittare så det gå inte att titta:@ Jag är arg! Hahaha lite desperat kanske men jag ville ju se när kissie är gäst för vill ju inte dit egentligen. Det var tydligen hennes manager som tvingat dit henne. Kissie hade gjort värsta agro video bloggen där hon snackar skit om bella och tyra. Då tar ju bella och tyra upp det såklart i bloggen och kul och se när kissie försöker försvara sig och värsta bitchen haah men datan är cp så jag får väl kolla på det imorgon eller nåt:(
Men sov så gott nu allihopa!♥

♥ VS :@

me ♥ starbucks, me :@ matematik

host..host


Sitter o hostar som en dåre just nu. Har precis kokat upp lite vatten, ska dricka gott smultron thé mm... i min fina starbuckskopp(A) haha Jag borde bli frisk till imorgon för jag har seriöst inte gjort någonting idag förutom att ha suttit och pluggat samtidigt som jag lyssnar på Yann Tiersen! eller jag har städat lite och damsugit bort alla damråttor men det gills inte haha Men om jag inte hade städat hade jag säkert blivit ännu sjukare host...host...

:@

Det blev en slappdag igår hos mormor o morfar! riktigt skönt, jag orkade inte göra nånting börjar typ bli sjuk eller snarare jag är sjuk har asont i halsen och måste snyta mig hela tiden. Jag känner till och med att jag går i typ slowmotion för jag känner mig så svag i hela kroppen. Men idag ska jag ligga och kurera mig och dricka té hela tiden för imorgon då är jag frisk igen.....annars!?!
Tre dissar o tre hissar!
Dissar Hissar
*plugget                   *bussar
*sjukdomar              *bloggar
*reklam på spotify    *helger

Music♥

Lyssnar på Shobobobobobobbibibi på spotify!
Tar bussen 49 blir dålig uppdatering ikväll och imorgon.
bild från sommar på landet skrubben!

promenad i solen

Tog alldeles nyss en promenad i solen med syster till Ica för att köpa glass. Jag njöt av den klassiska daim glassen och Matilda valde att smaka ben and jerrys goda glass på pinne. Supergott o smarrigt! Senare i dag ska jag cykla iväg till mormor och morfar för ingen kommer vara hemma och jag vill ju inte sitta hemma helt för mig själv.
Matilda tar ju studenten i år så mamma ska börja fixa med inbjudningarna till mottagningen.
Även fast det inte är jag som ska ta studenten tycker jag det ska bli jätteroligt och spännande att se min syrra springa ut i vit klänning och studentmössa! Sen ska det ju bli kul på mottagningen också att få träffa en massa som man inte träffar så ofta speciellt min sysslingar ella, hugo och axel som jag nästan träffar 2 ggr per år.
Nu är det inte långt kvar till Falun heller. L-Ä-N-G-T-A-R.
Bild från förra sommaren - jag och matilda solade på mommo o moffas tak:)

SUMMER, summer, summer....

Hade SO prov idag, huuw tror det gick bra!
Hejsan, har suttit framför datan sen jag kom hem från skolan ska gå och göra nåt vettigt snart. Plugga. Har iallafall kollat på ett antal videklipp från anaginas blogg så jävla rolig ju! Jag dör av garv. Ewe tipsade mig om  hennes klipp tack för ett gott skratt haha Så jävla skönt fyra dagars helg nästan en hel vecka! Men jag kommer nog klämma in rätt mycket plugg däremellan men skönt med låååånga morgonar!
SNART är sommaren här!

natti natti♥

GOD NATT!
Nu ska jag få min skönhetsömn. Det var superkul att se DHW var ju aslängesen, det är mycket som har hänt sen sist för jag fattar tyyyp ingenting haha Nu ska jag vila upp min hjärna inför SO provet imorgon:)
bjuder på den här - jag hade ingen aning om hur jag såg ut haha

Something is changed


Nu har jag ätit och placerat mig framför skrivbordet med både bild, SO och datan framför mig. Men datan tar över eller vad? jag kan verkligen inte slita mig men det ska jag...snart haha vet ni jag sitter och lyssnar på guns`n roses dem är riktigt bra jag känner att jag har bytt musikstil stort men det är inte direkt något jag har tänkt. Jag bara kom på det nu liksom U2 och Gun`n roses är ganska nya favoriter eller U2 har jag lyssnat på ett tag nu men dem är riktigt bra fan! Är verkligen trött på beyonce o alla dem där!!

awesome

Hej!
Det blir ingen dans för mig idag, även fast jag så gärna ville gå det är ju sista dansen för terminen:( Men då kommer det där dumma SO provet ivägen och förstör:@ Gud vad man blir arg! Resten av kvällen ska jag plugga SO-,- och sen kolla på DHW som jag inte har kollat på på år haha kommer typ inte fatta någonting haha
Men ska bli så awesome! Nu ska jag äta middag, mamma kom hem sent idag så hon har inte hunnit laga mat förrän nu:O och jag håller på att dö av hunger!?:O
Diamonds are a girls best friend

HOME FROM SCHOOLA:D

HOME FROM SCHOOLA:D nu eller haha ett tag sen nu men haha
Sitter och chattar med finalisa hon har lärt mig flickis o grejer haah:O Skolan okej mycket plugg till so:n imorgon. Hoppas det går bra för mig ni får hålla tummarna för mig tio över tio och sen kanske en timma framåt eller nåt haha(Y) Jag tackar på förväg:D Nu ska jag plugga mer SO kommer uppdatera dåligt idag:(
och nu äntligen har min data blivit normal igen så nu på efterhand så får ni dem fin efterlängtade bilderna:D

olabadola

morsning korsning!
Har kul^^ inte idag vare måndag=skola! Har typ bara pluggat so idag haha men det gick bra iallafall(Y) Nu ska jag plugga ännu mera so haah men vi har faktiskt prov imorn så... Men nej nu tänker jag bjuda er på bilderna som ni inte fick igår! Men tyvärr gå inte det igen för min data är fortfarande helt cp seeeeeeeeg!:@:@
Förlåt för att jag dampa lite där ska försöka igen lite senare med bilderna!:D(Y)

circus

Nu är jag hemma från Cirkusen eller jag kom hem för ett tag sen våra gäster har gått också som höll mig borta från plugget:@ Cirkusen var iallafall jättebra och rolig haha clownen var asrolig höhö och dem hade jättefina hästar!
Jag hade tänkt bjuda er på bilder men tyvärr är min data helt cp så den vill inte. Men om min data vill sammarbeta med mig imorgon ska in få ett antal bilder!:D

dagen efter hiihi

Hellu!

Nu sitter vi samlade vid köksbordet igen i hemmets hjärta haha Vi har iallafall ätit färdigt lunch det blev resterna av tacosen hahah mums(Y) Vi har inte gjort så mycket mer på grund av att vi vaknade typ halv elva haha
Det var skönt med lite spa igår för det kommer behövas idag kommer jag behöva p-l-u-g-g-a-,-
Fast jag har blivit bjuden på Cirkus också det ska nog bli dagens höjdpunkt! hihi jag blev ju bjuden av min moster som en födelsedagspresent:D(Y)


:D

Sho bre vad händer jao, hahha nu sitter jag och "gänget" och typ somnar här vid köksbordet. Men vi har iallafall haft det jättemysigt eller aa dem har skämt bort mig med bad, målat mina naglar, ansiktsmask och ansiktsmassage haha väldigt skönt!(A) Innan det lagade vi middag och mysde! Men nu orkar jag inte skriva mer ni får bilder och sånt imorgon!
CIAO


vill ha!

Jättefin väska från apriqot designad av Isabella Löwengrip. Vill ha men den är dyr:(

...

Väntar på att klockan ska bli fyra för då ska jag träffa Amanda och Sofia nu är naglarna fixade och lite annat men nu ska jag fixa mig lite till! Meningslöst inlägg jag vet hade bara lust occh skriva av mig lite hahah

?

God morgon solstrålar, eller ja det e inte riktigt morgon nu men men, känns som det för jag ska gå och äta frukost nu jag startar dagen med en god smoothie och god gröt. Efter det ska jag fixa mig och efter instruktioner ska jag vara färdig till fyra för då kommer Amanda och Sofia typ och möter upp mig eftersom att jag inte har någon aning om vart jag ska! hahaah får väl erkänna att man är liiiiite nervös hahhaha min packningslista

* mina fina soglasögon
* bikini
*sovkläder
Jag det blir helt enkelt en suprice för mig jag har inge aning! Jag bloggar kankse mer idag eller imorgon beror på om vi är ute i skogen och inte har tillgång till några datorer hahaah nej men CIAO♥

boring/fun

Hejsan äntligen FREDAG! Skönt med helg men kanske ändå inte för helgen kommer bara bestå av plugg hela jävla tiden! Haha men ändå skönt med låååånga mornar. Tänkte be om ursäkt för att jag inte uppdaterade igår men jag hade inte lust och sätta mig framför datan såå. Men igår gjorde jag inget speciellt förutom att vara i skolan - hem - äta middag (soppa o pannkakor) - titta på tv - äta ben and jerry(cookie dough) - sitta vid datorn lite och kolla på "how i met yor mother" o sen sova! Så väldigt kul haha not
Idag har jag varit i skolan - hem - äta resten av pannkakssmeten till mellanmål - tappat syltburken så den gick sönder - dammsugit upp glaset och torkat upp sylten. Hahah intressant eller hur
Två  väldigt tråkiga dagar men det blire ändring på tror ja:s Imorgon har jag ingen aning om vad jag ska göra förutom att vara med Amanda och Sofia, men dem vägrar och berätta vad vi ska göra så hum hahaah

Bilder

Här kommer lite bilder från när jag var med Amanda och Lisa i tisdags. Vi hade jättekul I ♥ U!

compete

Hej nu är jag med i en tävling om att få vinna ett par snygga converse i vilken färg man vill! Vill du också vara med och tävla kan ni gå in på den här länken!:D

aj aj

Idag var jag tvungen att stanna hemma från skolan. Bara för att igår var jag med Amanda och Lisa och vi hoppade studsmatta och såklart skulle jag hoppa snett med foten. Det blev kanske värre också eftersom att jag gick på dansen med min onda fot. Jag kände att jag många gånger gjorde fula miner eftersom det gjorde så ont! Imorse gjorde det ännu ondare så jag kan typ inte gå:( Mamma sa åt mig o gå till skolan med kryckor men jag ville inte ha kryckor för man blir värsta handikappad då ju, så då fick jag stanna hemma då. Mitt mål för dagen är att skriva färdigt mitt svenska manus vi får väl se senare hur jag lyckas!

torsdags

Fick ett ryck jag och Sofia var faktiskt ute och gick en jätteskön promenad i torsdags
(vi var ute i tre timmar)Nu är man så generös bjuder på lite bilder från den dagen!

plugg o musiköra

Nu har jag precis läst färdigt alla NO papprerna till provet imorgon det känns som att det är över 100 sidor ju?! Om jag har tur får jag G på provet haha nej men det kommer nog inte bli MVG iallafal. Men som belöning så blire snart top model 13 och efter det svenska hollywoodfruar! Båda programmen är lite störda men väldigt underhållande!
Just det jag underhållit mig själv med min gitarr som jag fick igår men jag har inte öra för hur det låter hahahahhhah
PIC PÅ ME AND THE GUITAR

..b*vrar

Sitter hemma med NO  framför facet, har ju no prov imorgon-,-hade iallafall jättekul i skolan idag med Emma och Amanda haha Nu får jag bara säga hej då mina bävrar!

som jag har lovat..

för ett tag sen hehe att jag ska lägga upp alla bilder från när Amanda och Lisa firade mig tisdags!

sen valborg update

Hej hej, jag tänker börja med att be om ursäkt för en superdålig uppdatering! men jag har inte kommit åt någon data och man känner sig väldigt social ifall man springer upp till datan hos mormor och morfar hhahahahahaha.
Men nu på valborg var jag med Amanda och Sofia. Först tog vi oss ner på stan i solen och där käka vi glass och kollade på forsränningen. Just det Amanda och jag hoppade i en hoppborg också hahahahha vi orkade inte vara kvar på stan så länge till så därför gick vi och köpte ett paket färska jordgubbar. För att ha på picknick när vi kom hem.
Ni får se picknicken och resten av kvällen i bilder!
(Alla bilder är från Sofia ooch eftersom hon tog alla bilder är det mest bilder på mig och Amanda)
Hoppborgen...
fina amanda!
HAHAHAHHAAHHHAHAHHHAHHHAHAHAHAHAAHHAAHHAHAHHAHHAHA
När jordgubbarna tar slut....
då blir man ju ledsen...
sen gick vi en sväng till tivolit..
vi trööttna så vi köpte bara sockervadd och sen gick vi...
jag och amanda fick en kick och ville pronto till ishallen..
det ser ju ut att gå bra det här..
men det går mindre bra för vissa..
tillslut när vi båda kommit över var det bara att SPRINGA
kvällen avslutades vid majbrasan.mys.

RSS 2.0