valborg

Slut på veckan. skönt. Idag hade jag ju Idrott det var jätteskönt jag Amanda och Emma gick en promenad i typ elljusspåret tror jag att det hette kommer inte ihåg haha var iallafall jätteskönt att starta dagen med en promenad i naturen! Kunde jobba och koncentrera mig mycket bättre i skolan då också. Imorgon är det valborg då ska jag träffa Amanda och Sofia vi ska se forsränningen och kanske går vi på nån brasa också ska iallafall bli riktigt mys!
Vad ska ni gör på valborg?

solstrålar!

God morgon solstrålar! Jag hinner skriva lite nu för jag har idrott i skolan idag och då börjar jag en halvtimme senare. Tänkte bara säga godmorgon och att jag lever:D(Y) hahah men nu måsta jag fixa mig lite.
/J♥


finfin!

Har ju pratat om den fina tröjan som Lisa och Amanda gav till mig i födelsedagspresent, lite grann i nåt tidigare inlägg nu har jag en bild på den så jag kan visa hur fin den är liiiiiite egobaserad men shcnyggig hahahaah!

why?

Har ingen bra idéer till mitt sv manus. Varför ska skolarbete ta så lång tid, och varför ska man ha sån press på sig det är ju meningen att man ska lära sig saker för livet och inte bara till ett prov! Meningslöst med skolan det är ju bra att man lär sig saker men man borde få lära sig dem i sin egna lilla takt! Man blir så j*vla f*king arg!:@

fedde

Sitter o lyssnar på fedde nu,  ska snart äta middag! Hare bra!
LOVE IT♥

at home

Nu så är man hemma då, skön dag idag fick faktiskt ovanligt mycket gjort i skolan!(Y) Ska fortsätta plugga nu men nu blir det matematik. Blir plugg hela dan faktiskt haah bjussar på egopic och sorglig music, från new moon.

gulleligull

Suprice party(Y) haah Amanda och Lisa var riktigt gulliga! Dem hade jobbat jättehårt med en tårta som jag och dem tyckte var jättegod, och så gav dem mig en tröja som var superfin (ska ha den imorgon haha) dem hade lagt ner mycket omtanke och arbete på tröjan. Ni ska få se bilder på allting sen. Har inga just nu  för Lisa måste lägga upp dem på sin blogg först. Det var bara jag och Amanda som gick på dansen idag för Lisa var supertrött efter en praodag hos sjuåringar haha Men efter dansen måste man ju duscha och det är precis vad jag ska göra nu för att hålla mig fräsch och fin, sen ska jag få min skönhetssömn, god natt och sov gott inatt!
/J♥

Bilden kommer från en utav min favoritfilmer "Amelie från montmartre" Det är jättebra o fin musik i filmen kompsiterat av yann tiersen. Vi dansar till en utav yann tiersens musik, njut...
Den här fina musiken heter "sur le fil" av yann tiersen.

JIHA

Min mobil är återfunnen!:D:D:D Om ni undrar hur skri en kommentar!

Home from school and the doctor

Sen update, men jag har inte orkat skriva någonting förrän nu. Fick gå tidigare från skolan idag för jag skulle på läkarbesök. Lite pinsamma händelser hände där. Jag blev värsta rädd tror jag när läkaren börja prata om en sak och blev typ alldeles blek började kallsvetta och det kändes som att jag skulle kräkas. Jag bah "jag måste sätta mig ner" haha sen fick jag gå in i nåt annat rum och vila mig. Han bah "det var inte meningen o göra dig upprörd" hahha jag vet inte varför jag blev värsta upprörd, eller det kanske var för han ställde så personliga frågor.
Men men, har varit hemma ett tag nu har städat och lite annat. Jag har lust att baka ska försöka få med mamma.
Vi kanske bakar typ kladdkakemuffins då, supergott va?!(A)
/J♥



överlever väl

Resultatet på min och mammas hemmagjorda glass blev supergod! Som sagt så är min mobil borta, under tiden så får jag väl leva med min syrras gamla nokia mobil. Hoppas jag överlever.

Borta:O

min mobil är borta!:O tror jag tappade den igår. Inte bra. :( .
Nu håller jag på att städa mitt rum, jag och mamma har gjort hemmagjord glass som är i frysen nu. Ska bli gott är nyfiken på hur den kommer bli. Den är färdig vid ungefär sju tiden. mumsigt. Ska plugga som en jag vet inte vad!

God morgon!

Hann inte skriva igår men som sagt åt jag på stans godaste sushi ställe! Vi promenerade hem i kvällssolen det var jätteskönt och jättevarmt. När jag kom hem kollade jag och mamma på "Little miss sunshine" och "fantastic four"
Little miss sunshine är  iallafall jättebra. Efter det blev jag trött och somnade haah
Idag var det planerat att jag Amanda och Ewe skulle vara men jag kan inte prata med dem för jag hittar inte min cp mobil. Så ifall ni det här så vet ni varför jag inte svarar på sms. Men nu ska jag fortsätta leta efter mobilen.
/J♥
haha en vintrig bild på  oss...

Uppsala

Har varit med bästaste Amanda och Sofia idag! Först var vi nere på stan men linnet jag ville köpa var slut så vi åkte till gränby centrum men det var slut där också. Men kanske beställer det eller väntar tills dem får in nya haha
Men efter spring i affärer åkte vi hem till Sofia och där käkade vi pizza haha mums...och så pratade vi en massa gamla fina minnen. Vi tre träffas nästan aldrig längre men det ska det bli ändring på, eller hur?:) Just det jag och Amanda fick en massa fina kläder av Sofia också som hon vuxit ut. Ett stort tack för det! Vi har fått kläder av henne i flera år nu tre år tror jag haha men förut var vi så glada så vi glömde bort att tacka. Därför tackar jag för alla gånger nu!:D Nu sitter jag bara hemma och har kollat en massa andra bloggar. kul. Längtar tills imorgon för då blire Sushi!
/J♥

(Vi har tagit en massa bilder idag också men jag har inte dem nu lägger upp dem så fort som jag har fått dem)

FIN bild på fina Uppsala istället!



cute

SÖT BILD

trött

Kollade precis färdigt på ett avsnitt utav GossipGirl. Det är jättebra! Gud vad man blir trött av det här snövädret. Det har snöat hela dagen. Känns som att det aldrig kommer bli sommar längre, men den kommer väl någon gång.
I skolan idag var det lugnt pannkakor till lunch tänkte på det att pannkakor är inte direkt mat ju, jag ser det mer som en efterrätt, inte så nyttigt liksom. Jag har varit astrött hela dan som sagt beror det nog på vädret och för att jag är uppe längre än vad jag borde så jag somnade seriöst på bussen idag HAHA fett pinsamt.
/J♥


God natt

Natti natti, nu går jag och lägger mig. För imorgon ska jag inte flumma jag ska arbeta stenhårt haha men jag ska försöka iallafall(A) Det blev tre inlägg nu på mindre än en timme tror jag haha sov gott och dröm ljuva drömmar!
/J♥

BEN & JERRY

HAHA ni fattar nog inte bilden men alla älskar ju ben and jerrys! och man tänker ju inte direkt på vilka det var som skapade den underbart ljuvliga glassen, här har ni svaret. Hetingar haha

hum

*PLUGGAR
*SNÖAR
*TRÖTT

Är/gör/ händer precis nu! Meningslöst inlägg. Sitter med myskudde i knät och tar tråkiga bilder med manus framför nosen också men jag har ingen jävla idé ju!?:@

Bad update

Förlåt för jättedålig uppdatering, men jag har verkligen inte haft tid.
Igår var jag med Lisa och vi hade jättekul vi gjorde färdigt våran video som ni har fått väntat på länge nu. Men nu kommer den. Det vara dans direkt efter, det var väldigt skönt att få träna lite! Sen var jag tvungen att åka till gränby centrum med mamma. Jag kom hem ganska sent då, så jag har tyvärr inte kunnat blogga.
Idag har jag varit på fyrishov från klockan halv nio till ungefär sex på kvällen och bara badat hela tiden! Vi var där med skolan och hade livräddning och sånt tråk först. Men vi slutade klockan tolv och då stannade jag och alla förutom ewe och malin som var sjuka:( kvar där och badade. Vi hade jättekul! Hoppa från hopptornet och jag är stolt som gjorde en jättefin volt från ettan haha Jag och Amanda var dem som stannade kvar till sist.
Jättekul dag idag, men lite drygt när man har varit i vattnet hela tiden och man får in en massa vatten i öronen. Så nu kan jag knappt hör vad folk säger haha.
/J♥

Min och Lisas video till Tik Tok, som vi kämpat lääääänge med haha

skolan

Ska snart ta bussen till skolan, ha det bra:)

god natt:)

Nu går jag och lägger mig ska ju orka gå upp imorgon till skolan! Idag har jag storstädat på mitt rum det ser mycket finare och fräschare ut nu!:D Jag har också ätit tårta och druckit kaffe ur min starbucks mugg!(Y) HAHA
/J♥


en tjej som är 14 år haha

Hejsan alla söta, Idag fyller jag ju år (14) som ni kanske vet..aja imorse vaknade jag typ lite över åtta och låg och väntade och väntade på att dem skulle komma och sjunga för mig. Fick vänta i över en timme! För dem tänkte att jag kanske ville sova ut, eller så var det dem som ville det haha plus att jag behövde gå på toa då också.
Men tillslut kom dem iallafall och sjöng för mig och dem hade med sig en Ben and Jerrys som jag hade valt med en massa ljus på, jag tror det var fjorton st, haha glömde räkna. Nu på morgonen fick jag ett jättefint halsband med min månadssten på (bergkristall) jättefint(A) och från min syster Matilda som precis kommit hem från Berlin fick jag en en mugg med starbucksmärket på som jag älskar!:D och godis fick jag också:)
Jag skulle ha gått på Lisas våruppvisnig idag men jag kunde inte:( eftersom jag fyller år:( men lycka till Lisa!:D
/J♥

sofia åkte precis

Nu så har Sofia åkt hem och jag ska nu gå in på Matildas rum ifall hon inte har somnat än haah har ju inte träffat henne på jättelänge nu!:O puuss o kramisar från julia:)
/J♥

Sofia gästbloggar:D

Hellu!!:) Sitter i här i Julias rum och ska gästblogga. Julia gick precis på toalettenXD
Jag och Amanda firade henne idag, fast hon egentligen fyller imorgon:) Det har varit jättemysigt!! Julias present har hon inte fått än, för det är inte något hon riktigt kan ta på....typ..:D Gåtfullt;)
Den kommer längre fram:) Glöm inte att gratta henne imorgon, 18april!!! Puss♥ Sofia

Gissa vilka som kommer hit idag...

......JO....J.S.A kommer hit alltså Amanda och Sofia, dem kommer för att fira mig (A) haha och min syster kkommer hit också från Berlin hon var tvungen och ta bussen istället för dem där jävla flygen hon borde komma typ mitt på dan tror jag!:D:D Har saknat alla jättemycket! Skriver mer senare puss hej(:
/J♥


stadsbiblioteket m. a.L.j

En dag på stan blev det idag med Amanda och Lisa! Vi hade jättekul inne på stadsbiblioteket vi läste en lite rolig bok HAHA "kotte" haha och så retades vi med en kille typ utan att han visste om det. Haha han satt vid datan med hörlurar som inte var inkopplade så vi hörde all dålig musik som han lyssnade på. Det var kul, vi bah SÄNK VOLYMEN vi försöker läsa eller inte. Vi orkade inte vara på stan så mycket mer så då åkte alla åt varsinna håll hemmåt.
Ja först var vi ju i skolan och då hade jag och Amanda inte alls lite flumm på so föreläsningen. HAHA vi hade inga W.S alls idag bara en tråkig bild lektion eftersom att jag hade dålig fantasi. Nu sitter jag hemma och gissa vad jag gör?..................JA rätt jag skriver det jävla cp svenska manuset:@ och det ska jag fortsätta med nu.
/J♥

haaha ganska gammal bild på oss minnen lövkungarna och munkarna o allt va det var....

converse

Jag ska välja kläder till imorgon nu så jag slipper göra det imorgon:D Efter det ska jag plugga sv manus igen och igen och igen haahhaah Pussar och kramar från mig!
/J♥

Slänger in lite musik med Taylor Swift med Love story.

slumpad bild

Hemma nu, nu ska jag äta mellanmål sen plugg resten av dagen:D Vi hörs senare:P
/J♥
(HAAHHA jag slumpade bild x)


svar på tal

Sitter och kollar på Anna Anka söker assistent just faktiskt så är det väldigt underhållande!

Svar på tal

Fannie undrade vilka låtarna är som är här över. Den översta heter "Stronger than jesus" med A camp och den understa heter "I love you till the end" med the pouges.

vill ut!

Håller fortfarande på med manuset har verkligen lust att gå ut nu i den här vår solen. Jag sitter och sneglar på alla folk som går förbi hela tiden och tänker jag vill ut! Men nu ska jag återgå till arbetet. Vi hörs senare:)
/J♥

Idag...

...mådde jag inte så bra idag så jag stannade hemma idag, hah jag sov till typ elva! Idag har jag bara varit hemma framför datorn, fast jag har endast skrivit mitt svenska manus. Jag blev inte nöjd med det förra så därför skriver jag om allting nu-,- på det förra hade jag kommit till scen 3 och nu är jag snart på scen 1 !? Men jaja vill man ha ett bra betyg så är det nog värt det. Nu måste jag fortsätta skriva manus! Jag kommer nog förkyld till skolan imorgon hehe....
/J♥



rån på gbc....

Har dansat i dag med Amanda och Lisa! Först var vi hemma hos amanda och hade skoj och vi åt pannkakor.mums. HAHA vi drev även med några killar orkar inte berätta nu för nu är jag trött. Efter dansen åkte jag och mamma till gränby centrum en snabbis, det var typ en massa poliser där och när vi kom hem sa dem på nyheterna att det hade varit ett rån där på kapphal!? Rånarna hade tydligen bundit fast personalen och rånat..läskiiigt....
...men nu går jag och lägger mig! GOD NATT!♥
/J♥

kommer inte på någon rubrik.

Hej hej, nu är man hemma igen efter skolan. Det var jättekul att få träffa alla igen! Gud vad varmt det var idag nästan all snö är borta nu.  Det var jätteskönt att stå och vänta på bussen imorse, att stå där och känna solen bränna i ansiktet till skillnad för några månader sen då det var vinter, var det inte alls lika kul och vänta på bussen. Då stod man där och trodde att man vilken sekund som helst kunde bli en isbit. Men hur som helst vi hörs senare!
/J♥

Sov gott

God NAtt sov så gått, jag går och lägger mig nu för att jag ska orka gå upp imorgon till skolan. Sen ska jag upp mitt i natten också haha. Låter konstigt jag vet men syster ska åka till berlin imorgon och då tänkte jag säga hejdå till henne precis då hon ska åka. Innan jag går och lägger mig ska jag bara välja kläder till imorgon.
Ska bli jättekul att få träffa alla imorgon, har ju faktiskt haft jättetråkigt i flera dagar nu!
puss puss på alla söta/J♥


.ingen rubruk.

Två bra låtar!

Vårkänsla

Nu känns det verkligen som vår! Vad skönt det är när solen skiner och man behöver verkligen inte tänka på något annat än musiken som jag hör i öronen. Känner mig piggare idag har ingen feber längre(Y) bara en hosta som det känns som att den aldrig kommer gå över...Har suttit och skrivit en önskelista till min fjortonde födelsedag men jag vet inte riktigt vad jag ska önska mig. Har ni några förslag så skriv gärna det. Imorgon börjar skolan, men det är rätt så skönt för då känns det som att man kommer tillbaka till verkligheten lite + att man får ju träffa alla roliga personer! Jag känner att mina inlägg blir allt tråkigare och tråkigare men det kan nog beror på att jag inte har gjort absolut någonting dem senaste dagarna. Men nu när jag börjar bli frisk igen så kommer jag nog hitta på lite mer saker som är intressanta att läsa om! Bara för att dem är så tråkiga bjuder jag på en haha en bild på mig för typ ett år sen jag var med Amanda och Sofia och vi klädde ut oss.
/J♥

...och en väldigt bra låtx)



Djävulen bär prada

Har varit hemma och varit sjuk hela dagen idag med feber och hosta. Men nu kollar jag på djävulen bär prada, måste gå för nu börjar det. Skriver mer imorgon, det är ändå inte så kul att veta vad jag gör när jag bara är sjuk.
/J♥



:(

Sitter med tempen i munnen sist hade jag 39 graders feber. Jag hatar att vara sjuk!:( Just det Amanda och Sofia hade gått hit i regnet och då fick jag ett påskägg av Amanda:) Det var upp piggande att träffa dem det var jättelängesen som jag träffade Sofia. Skulle träffa dem imorgon men jag kommer inte orka.
Bilden är på mig Amanda och Sofia, för längesen....


dagens schema = tråkigt

Ny dag, snart är påsklovet slut och jag  har mycket kvar att göra i skolan. Jag är fortfarande sjuk så jag orkar inte göra så mycket. Därför ska jag idag bara sova, städa, plugga, äta, sova och sova! Kanske går ut på en promenad
iallafall. Det skulle vara skönt med lite luft man kvävs ju här inne HAHA men nu ska jag gå och dricka lite the:)
/J♥





Jag hann med en..

...Film igår också med syster, vi kollade på Shutter Island:D Den var jättebra! Det är en thriller men den var inte så jätteläskig. Det var bara just då som man hoppade till lite då och då. Vi kom på att vi skulle gå på bio typ en halvtimme innan. Så vi fick lov att cykla och jag som är sjuk och allt nu blev jag bara ännu sjukare:(
Egentligen skulle jag gå på stan med Amanda och Nathalie, men jag fick inte gå ut nu det känns som att nån gör tusen nålar i min hals och jag har ont i huvudet...:(:( Därför ska jag dricka en massa pressad citron med honung.
Det hjälper verkligen, men det blir jättesurt av citronen  för man ska ha så jävla myckat!:O
/J♥

jiha.....hahaahah

Fått rekord med besökare idag inte så många iallfall men många för att vara jag:D(Y) JULIA är g-l-a-d! haahahah
Men fortsätt och besök skriv lite fler kommentarer bara:D:D
/J♥


myspys

Nu är det mys med familjen som gäller vi ska spela lite spel bara;) Som ni vet så är jag sjuk därför ska jag dricka honungsdricka hela kvällen framöver:D Hare bra bjuder på en bild från dagen!

sjukling.

.JULIA, håller på att bli s-j-u-k.:(:(:(:(:(:(.PUNKT.

förändring

Har ni märkt att jag har ändrat typsnittet på bloggen nu? Hade lust med lite förändring!:D
Skriv gärna en kommentar om vad ni tycker jag kan förbättra och även vad ni tycker om!:D
/J♥



Hemma från Thuns nu...

Nu så sitter jag i soffan med Matilda efter att jag har varit på Thuns och skopunkten med Amanda och hennes mamma och syster. Det var trevligt vi fikade lite gott och kollade efter saker. Jag hittade ett par jättefina vita converse med låg sula för hundra kronor billigare än i vanliga fall(Y). Jag var väldigt trött dålig vana av mig att gå och lägga mig sent! Jag håller på att bli sjuk också jag är jättesnuvig hostar hela tiden och en huvudvärk som aldrig går över:( Men jag får försöka piggna till och vila mycket för imorgon ska jag träffa efterlängtade Nathalie och Amanda:D Nu ska jag försöka plugga lite matte-,- Hare bra:)(Y)
/J♥

(En bild från Amelie från montmartre, försökte lägga ut den i förra inlägget men det funkade inte då, så ni får den idag istället)




Amelie från montmartre


Nu har jag precis kollat färdigt på den underbart vackra film "Amelie från montmartre" Den är så bra!

fullt upp..

Nu är man hemma igen, jag är jättetrött! Vi har inte sovit så mkt känns det som haha Vi har kört sanning, flummat knäppt bilder, gjort en dansvideo, träningsvideo och massa mer!! Vi blev asmätt efter att vi ätit pizza där satt vi och pratade i ungefär 2 timmar. Under kvällen åt vi asstora chokladbollar och drack cider...mums...vi blev fetax) Vi vaknade ungefär vid tio sen åt vi en stor god brunch. Efter det satt vi bara och mysade med spel i soffan:):)
Det blev en lyckad kväll!(Y) Älskar er tjejer!♥(jag har tyvärr inga bilder just nu men ni får en massa bilder i ett senare inlägg)
Imorgon åker jag och Amanda till Thuns vi ska kolla ifall vi hittar lite nedsänkta saker som man kan behöva i vardagen:) På fredag ska jag Amanda Elin och Nathalie ner på stan och kolla efter things och ha det mys!:)
På lördag är jag med Sofia och Amanda♥ Jag ska slänga in lite plugg däremellan också! Jag kommer ha rätt så fullt upp, och snart är påsklovet slut:( snyft.. Men jag ska också försöka hinna blogga däremellan!(Y)
/J♥



(jättebra låt från PS! I love you)

Övernattning:D

Äntligen hemma! Har ju varit borta i helgen hos både mormor och morfar och farmor. Det har varit mysigt jag har fått fyra påskägg och en påskhare i choklad, snacka om att jag kommer bli tjock!:O Igår var jag med Amanda vi åt glass på mcdonalds och sen gick vi ända till media markt haha venne varför? Där satt vi iallafall i massagestolar i en och en halv timme!:O Det var skönt. Idag ska vi åka till Emma och Evelina. Vi ska sova över i Emmas kvarterslokal och äta stora chokladbollar. Vi kommer ha superduperkul!!:D:D
/J♥

Påskharen har kommit, or what!?

Frukost färdig haha inte alls sent x) Sofia kom förbi hit en snabbis och lekte påskharen nejdå men jag fick ett söt påskägg av henne, gulligt va?:O Och så har man fått av mamma och pappa också så två påskägg har man hittils:) Nu ska vi snart iväg till min farmor och kanske få ännu mer haha nej man ska inte förvänta sig nåt för då blir man bara besviken, nu ska jag fixa mig hare bra från en tjej som är fjorton om exakt 15 dagar nu:O!? HAHAAHAHAH
/J♥


Påskafton!

God morning my cute friends! Idag är det påskafton har ni fått några ägg än, haha på tal om ägg så kom jag på mamma. Jag bah började helt plötsligt asgarva och mamma och pappa bah va typ?:O Och så hade jag sett ett påskägg i bokhyllan, innan vi ens skulle börja letax) Pappa bah du måste gömma bättre till mamma (påskharen) typ.
Men snart eller om en timme säkert, så vaknar min syster och då ska vi leta på riktigt!(Y):D
Idag ska jag bort till min farmor och fira påsk typ, vi ska äta god mat och äta myyyycket godis!(Y) Vi ska sova över där och nästa dag ska jag till mormor och morfar och få påskägg!:D Så jag kommer tyvärr inte kunna skriva så många inlägg i helgen:( Men det kommer kanske något då och då, när jag får tag på en dator:) Igår så blev det en kväll framför tvn med familjen, vi kollade på någon film som handlade om en präst och en rabbin som var bästa kompisar. Den var helt okej men ganska lång eller så var det bara jag som var trött.
/J♥

Här kommer en vår bild från dagarna som gått........



Glad påsk!

Har varit hemma hos morfar typ hela dan idag så jag har tyvärr inte kunnat uppdaterat så bra men där borta har jag bara haft mys, har varit hemma ett tag nu har kollat rätt mycket på tvx) Kom nyss hem från affären med papi vi handlade naturgodis mm... det dyker säkert upp i lite på skägg man vet aldrig vad påskharen hittar på:O
Glad påsk på er allihopa, ät mycket godis imorgon!:)
/J♥



Till bussen..

Hellu, har booooriiing. Matilda ska typ ut ikväll så nu håller jag på att hjälpa till med att styla henne och såå....x)
Senare så måste jag iväg till mormor och morfar för alla ska typ bort och mamma bah du får inte va ensam hemma så länge..
Nu måste jag typ ta bussen snart;) Ni får klara er utan bild i detta inlägg:(
/J♥

s-u-p-r-i-c-e-d



Tjenispenis, jao idag överraskade jag Amanda och Lisa på gränby centrum. För jag hade sagt först att jag inte orkade följa med men så kom jag iallafall busigt vaa?:O haahha Vi gick iallafall runt där ett tag jag och Amanda köpte glass vi frestade Lisa som har onyttigt förbudx) Jag åt superäcklig lunch oxå haha Jag gick runt och letade efter skinnjacka idag också men det fanns typ bara en blå som var fin i modellen och blå vill man ju ha xD Jag fick iallafall med mig ett supersnyggt silver/glittrigt nagelack hem och ett par ljusa denim blå jeansleggings:) Är nöjd med dagen!
A.L.J forever älskar er tjejor!♥
/J♥

RSS 2.0